Veel grondstoffen zijn niet onbeperkt voorradig. We dienen er zuinig mee om te gaan. Voor Battery Fact een drijfveer om zoveel mogelijk materialen te hergebruiken. Revisie van accu’s is een manier om grondstoffen te sparen en het milieu te ontlasten. Bij revisie worden zoveel mogelijk onderdelen van de accu behouden. Alleen de cellen van de accu worden vervangen. Deze cellen worden vervolgens door gespecialiseerde bedrijven verwerkt tot nieuwe grondstoffen.

Voordeel voor u als klant is de prijs. Die is beduidend lager dan voor een nieuwe accu. Bovendien helpt u door een accu te late reviseren mee aan een duurzame wereld.

U zoekt een speciale accu? Wij leveren maatwerk

moter

Al sinds de start van het bedrijf in 2004 produceert Battery Fact accu’s volgens specificatie van de klant. Wij kunnen accu’s maken in elke gewenste configuratie en van elke gewenste technologie. Zowel voor mobile- als stationaire toepassingen maar ook medische en industriële apparaten maken wij precies die accu die nodig is. Energieopslag vraagstukken worden geanalyseerd en in samenspraak met de klant wordt naar een oplossing toe gewerkt. 

Accu defect? Wij repareren deze voordelig

Als de actieradius van uw accu te wensen over laat kan Battery Fact hier verandering in brengen tegen een aantrekkelijke prijs. Sinds 2004 reviseert Battery Fact accu’s van onder andere de volgende merken: Antec, ANWB, Aprillia,

 Batavus, BinBike, Flyer, Gazelle, Giant, Heinzmann, Kogamiyata, Multi Cycle, PowerBike, QWIC, Sachs, Sparta, TranzX, Trek.

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom klik HIER.

Sluiten