085-0478019 info@batteryfact.nl

Waarom reviseren

Als de actieradius van uw accu te wensen over laat kan uw accu worden voorzien van een nieuw cellenpakket. Sinds 2004 reviseert Battery Fact accu’s van onder andere de volgende merken: Antec, ANWB, Aprillia, Batavus, Bikkel, BinBike, Flyer, Gazelle, Giant, Heinzmann, Kogamiyata, Multicycle, PowerBike, QWIC, Sachs, Sparta, TranzX, Trek.

Wij gebruiken cellen zijn van gerenommeerde fabrikanten zoals Panasonic, Samsung, Sony en LG. Door het gebruik van betrouwbare cellen zijn wij er zeker van dat de accu na revisie goed zal functioneren en dat de levensduur zeker zo lang is als van de originele accu. En u bent ervan verzekert dat u een verse accu heeft en niet eentje die lang in een magazijn heeft gelegen. Ook kunnen wij de capaciteit van de accu opwaarderen waardoor u meer kilometers kunt rijden.

Hieronder staan de logo’s van fabrikanten waarvan we de accu kunnen reviseren. Vind u het merk van uw fiets niet in deze lijst terug? Bel even of doe een aanvraag via de website. Klik daarvoor op de button AANVRAGEN.

Een prijsopgave kunt u doen via de button AANVRAGEN.

Elektrische fiets merken
Elektrische scooter merken
Informatie aanvragen

Meer informatie ontvangen of in contact komen?

Vul het formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met je op om je wensen te bespreken.

Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service gelden.

Accu niet goed? Wij reviseren deze voordelig

Accu defect? Wij repareren deze voordelig

Zoekt u een speciale accu?? Wij leveren maatwerk