085-0478019 info@batteryfact.nl

Fiets of scooter accu’s defect?

Accu’s verouderen. Dat geldt ook  voor de accu van de elektrische fiets. Iedereen die een fiets heeft met trapondersteuning merkt op een gegeven moment dat de actieradius geleidelijk aan kleiner wordt.
Revisie van de accu zal die weer als vanouds laten presteren. Bij revisie worden de oude cellen verwijderd en vervangen door een compleet nieuwe set. Hierdoor is de accu weer als nieuw.

Voor elk merk geschikt

Battery Fact reviseert de meeste merken en modellen

Als de actieradius van uw accu te wensen over laat kan Battery Fact hier verandering in brengen tegen een aantrekkelijke prijs. Sinds 2004 reviseert Battery Fact accu’s van onder andere de volgende merken: Antec, ANWB, Aprillia,Batavus, Bikkel, BinBike, Flyer, Gazelle, Giant, Heinzmann, Kogamiyata, Multi Cycle, PowerBike, QWIC, Sachs, Sparta, TranzX, Trek.

De cellen die wij gebruiken voor revisie zijn van gerenommeerde fabrikanten zoals Panasonic, Samsung, Sony en LG. Door het gebruik van betrouwbare cellen zijn wij er zeker van dat de accu na revisie goed zal functioneren en dat de levensduur zeker zo lang is als van de originele accu. En u bent ervan verzekert dat u een verse accu heeft en niet eentje die lang in een magazijn heeft gelegen.

Vind u het merk van uw fiets niet in deze lijst terug? Bel even of stuur een e-mail.

Elektrische fiets merken
Elektrische scooter merken
Informatie aanvragen

Meer informatie ontvangen of in contact komen?

Vul het formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met je op om je wensen te bespreken.

Accu niet goed? Wij reviseren deze voordelig

Accu defect? Wij repareren deze voordelig

Zoekt u een speciale accu?? Wij leveren maatwerk