085-0478019 info@batteryfact.nl

Zorg

In de Zorg worden accu’s toegepast in bijvoorbeeld actieve tilliften en elektrische rolstoelen. Battery Fact reviseert accu’s voor uiteenlopende merken en toepassingen.

Door Battery Fact gereviseerde accu’s functioneren probleemloos in de zorghulpmiddelen. Veiligheid en bedrijfszekerheid zijn zeker voor deze producten belangrijk. Alle gereviseerde accu’s worden getest vóór uitlevering.

Wij reviseren accu’s van fabrikanten van zorghulpmiddelen zoals  Arjo, Tilcentrum, Molift, Medibo,  United Care, Adler, Meyra, Indes etc. Onderstaand vind u een opsomming van een aantal modellen waarvoor wij revisie hebben uitgevoerd.

Zorg accu’s

Mogelijkheden voor jouw zorg accu

Tilliften die voorzien zijn van nieuwe accu’s zijn bijvoorbeeld: Arjo Sarita Trixie Walker Sara Marisa Chorus Encore Tempo Carino Carendo Vortex Molift Quick Raiser Hi-Track Single HC 2100

Voor rolstoelen levert Battery Fact gereviseerde accu’s voor: Alber E-Motion 1, E-motion 2. Zowel NiMh als Li-ion accu’s kunnen worden gereviseerd.

u

Gebruiksduur

De gebruiksduur van een gereviseerde accu is net zo lang  als die van een originele accu. In sommige gevallen is de gebruiksduur van een gereviseerde accu zelfs langer in geval de capaciteit is opgewaardeerd.

u

Duurzaamheid

Tijdens het revisie proces worden de accu-cellen vervangen. Overige onderdelen worden hergebruikt waardoor revisie duurzamer is dan nieuwkoop.

u

Veiligheid tillift

Een gereviseerde biedt dezelfde veiligheid als een originele accu. Een gereviseerde accu wijkt niet af van een originele accu aangezien dezelfde onderdelen worden gebruikt.

Mocht de accu om welke reden dan ook uitvallen dan zal de veiligheid van de gebruiker gewaarborgd zijn door de constructie van de tillift.

Informatie aanvragen

Meer informatie ontvangen of in contact komen?

Vul het formulier in en wij nemen vrijblijvend contact met je op om je wensen te bespreken.

Accu niet goed? Wij reviseren deze voordelig

Accu defect? Wij repareren deze voordelig

Zoekt u een speciale accu?? Wij leveren maatwerk