Als sinds de start van het bedrijf in 2004 produceert Battery Fact accu’s volgens specificatie van de klant. Wij kunnen accu’s maken in elke gewenste configuratie en van elke gewenste technologie. Zowel voor mobile- als stationaire toepassingen maar ook medische en industriële apparaten  maken wij precies die accu die nodig is. Energieopslag vraagstukken worden geanalyseerd en in samenspraak met de klant wordt naar een oplossing toe gewerkt. 

Voorbeelden hiervan zijn de accu voor de zonne-auto van de universiteit Twente die in 2011 vierde werd in de Solar Challenge in Australië, fiets accu ingebouwd tussen frame buizen, LiFePO4 accu voor rolstoel scooter, autonome palletwagen en een accu voor medische toepassing.

1368v286ah-li-ion-solarchallenge-tu-twente frame-accu-48v-11ah-li-ion 24v115ah-lipo4-rolstoel-scooter
136,8V 28,6Ah Li-ion Solar
Challenge TU-Twente
Frame-accu 48V 11Ah Li-ion

24V 115Ah LiFePO4
Rolstoel-scooter
256v-50ah-lifepo4-autonome-palletwagen 144v-58ah-li-ion-medische-toepassing
25,6V 50Ah LiFePO4
Autonome palletwagen
14,4V 5,8Ah Li-ion
Medische toepassing

Heeft u vragen of bent u benieuwd wat Batteryfact voor u kan betekenen? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw accu's neem dan gerust contact met ons op via 024-3731802 of e-mail.

U zoekt een speciale accu? Wij leveren maatwerk

moter

Al sinds de start van het bedrijf in 2004 produceert Battery Fact accu’s volgens specificatie van de klant. Wij kunnen accu’s maken in elke gewenste configuratie en van elke gewenste technologie. Zowel voor mobile- als stationaire toepassingen maar ook medische en industriële apparaten maken wij precies die accu die nodig is. Energieopslag vraagstukken worden geanalyseerd en in samenspraak met de klant wordt naar een oplossing toe gewerkt. 

Accu defect? Wij repareren deze voordelig

Als de actieradius van uw accu te wensen over laat kan Battery Fact hier verandering in brengen tegen een aantrekkelijke prijs. Sinds 2004 reviseert Battery Fact accu’s van onder andere de volgende merken: Antec, ANWB, Aprillia,

 Batavus, BinBike, Flyer, Gazelle, Giant, Heinzmann, Kogamiyata, Multi Cycle, PowerBike, QWIC, Sachs, Sparta, TranzX, Trek.

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom klik HIER.

Sluiten