e-cruizer b4-bikes
E-cruizer B4-Bikes

De fiets met trapondersteuning is inmiddels een vertrouwd beeld op de Nederlandse fietspaden maar ook on onze omringende landen.

De elektrische fiets heeft zich ontwikkeld in verschillende richtingen. Was deze fiets in het begin vooral gericht op fietsers die een degelijke fiets zochten met ondersteuning, tegenwoordig zijn er vele varianten voor even zovele doelgroepen.

De traditionele fiets zoals die onder andere door Gazelle, Sparta, Antec, Giant en Batavus worden gemaakt rijden nu naast elektrisch ondersteunde mountainbikes van Trek en Bionx en de bakfietsen van bijvoorbeeld Bussy Bikes en Urban Arrow en de zeer in het oog springende E-cruizer van B4-Bikes.

Revisie van fiets accu

Accu’s verouderen. Dat geldt ook  voor de accu van de elektrische fiets. Iedereen die een fiets heeft met trapondersteuning merkt op een gegeven moment dat de actieradius  geleidelijk aan kleiner wordt. Op een gegeven moment is de accu aan vervanging toe. Revisie is dan een mogelijkheid om de accu weer als vanouds te laten presteren. Bij revisie worden de oude cellen verwijderd en vervangen door een compleet nieuwe set. Dus in de bestaande behuizing wordt een nieuwe accu geplaatst. Dit bespaart vaak veel geld. De kwaliteit van de revisie die Battery Fact uitvoert is hoog. Bij Battery Fact realiseren wij ons dat de trapondersteuning een belangrijke bijdrage levert aan de mobiliteit van de gebruiker. Daarom spannen we ons in  om een degelijke revisie uit te voeren zodat onze klanten probleemloos kunnen genieten van hun vrijheid. We  onderstrepen dit door een garantie periode te hanteren van 12 maanden.

Reparatie voor Gazelle accu's

Battery Fact verleent service aan Gazelle elektrische fietsaccu's. Voor alle Gazelle accu's waarvan de garantie is verlopen bieden wij revisie aan. Hierbij worden we ondersteund door Koninklijke Gazelle met originele onderdelen.

 

 

Ombouwen accu

Battery Fact biedt ook de mogelijkheid om de accu om te bouwen. In bepaalde gevallen kan namelijk een NiCd of NiMh accu vervangen worden door een Li-ion accu. Bijvoorbeeld  een  Sachs Alu Electric 15Ah NiMh accu kan vervangen worden door een Li-ion accu. De voordelen zijn een veel lichtere accu, langere levensduur en een  grotere actieradius.

U zoekt een speciale accu? Wij leveren maatwerk

moter

Al sinds de start van het bedrijf in 2004 produceert Battery Fact accu’s volgens specificatie van de klant. Wij kunnen accu’s maken in elke gewenste configuratie en van elke gewenste technologie. Zowel voor mobile- als stationaire toepassingen maar ook medische en industriële apparaten maken wij precies die accu die nodig is. Energieopslag vraagstukken worden geanalyseerd en in samenspraak met de klant wordt naar een oplossing toe gewerkt. 

Accu defect? Wij repareren deze voordelig

Als de actieradius van uw accu te wensen over laat kan Battery Fact hier verandering in brengen tegen een aantrekkelijke prijs. Sinds 2004 reviseert Battery Fact accu’s van onder andere de volgende merken: Antec, ANWB, Aprillia,

 Batavus, BinBike, Flyer, Gazelle, Giant, Heinzmann, Kogamiyata, Multi Cycle, PowerBike, QWIC, Sachs, Sparta, TranzX, Trek.

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom klik HIER.

Sluiten