In de Zorg worden accu’s toegepast in bijvoorbeeld tilliften en rolstoelen. Al sinds de oprichting in 2004 reviseert Battery Fact accu’s voor deze toepassingen.

Door degelijke accu’s toe te passen zal de gebruiker probleemloos het hulpmiddel kunnen benutten zonder zich zorgen hoeven te maken over het functioneren van de accu. Veiligheid en bedrijfszekerheid staan voorop in het vervaardigen van onze producten.

Voor sommige apparaten is het mogelijk de zware lood-accu te vervangen door een veel lichtere Li-ion accu. Dit verhoogd de gebruiksvriendelijkheid omdat het verwisselen van de accu gemakkelijker wordt. Ook wordt de gebruiksduur verhoogd omdat de eigenschappen van Li-ion- beter zijn dan van lood accu’s.

Tilliften die voorzien zijn van nieuwe accu’s zijn bijvoorbeeld: Arjo Sarita Trixie Walker Sara Marisa Chorus Encore Tempo Carino Carendo Vortex Molift Quick Raiser Hi-Track Single HC 2100

Voor rolstoelen levert Battery Fact gereviseerde accu’s voor: Alber E-Motion 1, E-motion 2. Zowel NiMh als Li-ion accu’s kunnen worden gereviseerd.

tillift alber-emotion-7imr19-66-3
Tillift Alber Emotion 7IMR19/66-3

U zoekt een speciale accu? Wij leveren maatwerk

moter

Al sinds de start van het bedrijf in 2004 produceert Battery Fact accu’s volgens specificatie van de klant. Wij kunnen accu’s maken in elke gewenste configuratie en van elke gewenste technologie. Zowel voor mobile- als stationaire toepassingen maar ook medische en industriële apparaten maken wij precies die accu die nodig is. Energieopslag vraagstukken worden geanalyseerd en in samenspraak met de klant wordt naar een oplossing toe gewerkt. 

Accu defect? Wij repareren deze voordelig

Als de actieradius van uw accu te wensen over laat kan Battery Fact hier verandering in brengen tegen een aantrekkelijke prijs. Sinds 2004 reviseert Battery Fact accu’s van onder andere de volgende merken: Antec, ANWB, Aprillia,

 Batavus, BinBike, Flyer, Gazelle, Giant, Heinzmann, Kogamiyata, Multi Cycle, PowerBike, QWIC, Sachs, Sparta, TranzX, Trek.

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom klik HIER.

Sluiten