Accu’s voor ICT

Battery Fact levert voor een grote verscheidenheid van apparaten vervangende accu’s. Bijvoorbeeld Laptop, PDA, portofoon, navigatie apparaten. Ook kunt u bij Battery Fact terecht voor noodstroom accu’s voor servers van onder andere de merken HP, APC en Dell.

Daarnaast kunnen wij ook accu’s reviseren. Dit kan voor minder kosten dan de originele accu. Ook reviseren wij accu’s van apparaten waarvoor geen accu meer geleverd wordt omdat het model verouderd is.

mge-pulsar-evolution-3000
MGE Pulsar Evolution 3000

U zoekt een speciale accu? Wij leveren maatwerk

moter

Al sinds de start van het bedrijf in 2004 produceert Battery Fact accu’s volgens specificatie van de klant. Wij kunnen accu’s maken in elke gewenste configuratie en van elke gewenste technologie. Zowel voor mobile- als stationaire toepassingen maar ook medische en industriële apparaten maken wij precies die accu die nodig is. Energieopslag vraagstukken worden geanalyseerd en in samenspraak met de klant wordt naar een oplossing toe gewerkt. 

Accu defect? Wij repareren deze voordelig

Als de actieradius van uw accu te wensen over laat kan Battery Fact hier verandering in brengen tegen een aantrekkelijke prijs. Sinds 2004 reviseert Battery Fact accu’s van onder andere de volgende merken: Antec, ANWB, Aprillia,

 Batavus, BinBike, Flyer, Gazelle, Giant, Heinzmann, Kogamiyata, Multi Cycle, PowerBike, QWIC, Sachs, Sparta, TranzX, Trek.

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom klik HIER.

Sluiten