Bij sommige vrijetijd bestedingen zijn accu’s een belangrijk onderdeel. In de modelbouw wordt veel gebruikt gemaakt van speciale accu’s. Deze accu’s moeten hoge stromen kunnen leveren en tocht zo klein mogelijk zijn. Soms is de configuratie bijzonder omdat de accu in een bepaalde ruimte van het vliegtuig moet passen. Veel duikers gebruiken onderwater lampen om te kunnen genieten van het kleurrijke leven onder water. Een goede lamp met sterke accu is daarbij vereist. Verlichting nodig bij het maken van film, video of foto’s neemt vaak veel energie op. Battery Fact kan daar Li-ion accu’s voor leveren als vervanger voor lood accu’s. Voordeel, meer energie in een compacte ruimte en licht gewicht.

>Voor elk model duiklamp kunt u bij Battery Fact terecht voor een nieuwe accu. Wij vervangen de cellen zodat u weer een krachtige accu heeft. Genoeg capaciteit voor veel duikplezier.  In sommige gevallen is het ook mogelijk de capaciteit van de accu te verhogen.

metalSub-1209 4v81a6mh-modelvliegtuig
MetalSub-1209 4V81A6Mh Modelvliegtuig

U zoekt een speciale accu? Wij leveren maatwerk

moter

Al sinds de start van het bedrijf in 2004 produceert Battery Fact accu’s volgens specificatie van de klant. Wij kunnen accu’s maken in elke gewenste configuratie en van elke gewenste technologie. Zowel voor mobile- als stationaire toepassingen maar ook medische en industriële apparaten maken wij precies die accu die nodig is. Energieopslag vraagstukken worden geanalyseerd en in samenspraak met de klant wordt naar een oplossing toe gewerkt. 

Accu defect? Wij repareren deze voordelig

Als de actieradius van uw accu te wensen over laat kan Battery Fact hier verandering in brengen tegen een aantrekkelijke prijs. Sinds 2004 reviseert Battery Fact accu’s van onder andere de volgende merken: Antec, ANWB, Aprillia,

 Batavus, BinBike, Flyer, Gazelle, Giant, Heinzmann, Kogamiyata, Multi Cycle, PowerBike, QWIC, Sachs, Sparta, TranzX, Trek.

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom klik HIER.

Sluiten