Battery Fact reviseert NiCd, NiMh en Li-ion accu’s van allerlei apparaten. Bijvoorbeeld snoerloos elektrisch gereedschap, accu’s voor (overdruk)laskappen, tuingereedschap, accu’s voor meetapparatuur zoals thermo grafische apparaten en afstandsbedieningen voor kranen.

Gereedschap accu’s van het type Li-ion zijn voorzien van elektronica en omdat gebleken is dat vaak de elektronica van de accu niet goed functioneert worden deze accu’s nieuw geleverd.

Sinds de oprichting in april 2004 heeft Battery Fact duizenden accu's vervaardigd en gereviseerd. Belangrijk daarbij is de kwaliteit van het product. Om dit te bereiken worden in de accu’s die wij reviseren alleen cellen  verwerkt van gerenommeerde fabrikanten die bewezen hebben een hoge en constante kwaliteit te leveren. Op die manier verzekeren wij ons ervan dat het eindresultaat van ons werk een product is dat bedrijfszeker is en lang en goed zal functioneren.

adflo milwaukee makita-pa12-flir 194-067 flir-194-067
Adflo Milwaukee Makita PA12 FLIR 194-067

U zoekt een speciale accu? Wij leveren maatwerk

moter

Al sinds de start van het bedrijf in 2004 produceert Battery Fact accu’s volgens specificatie van de klant. Wij kunnen accu’s maken in elke gewenste configuratie en van elke gewenste technologie. Zowel voor mobile- als stationaire toepassingen maar ook medische en industriële apparaten maken wij precies die accu die nodig is. Energieopslag vraagstukken worden geanalyseerd en in samenspraak met de klant wordt naar een oplossing toe gewerkt. 

Accu defect? Wij repareren deze voordelig

Als de actieradius van uw accu te wensen over laat kan Battery Fact hier verandering in brengen tegen een aantrekkelijke prijs. Sinds 2004 reviseert Battery Fact accu’s van onder andere de volgende merken: Antec, ANWB, Aprillia,

 Batavus, BinBike, Flyer, Gazelle, Giant, Heinzmann, Kogamiyata, Multi Cycle, PowerBike, QWIC, Sachs, Sparta, TranzX, Trek.

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom klik HIER.

Sluiten